Schaken: ontspannende denksport!

Beleeft u geen uitdaging meer aan de makkelijke dagelijkse puzzeltjes in de krant, houdt u van schaken en bent u altijd in voor een uitdaging? Kom dan eens langs bij:

Schaakvereniging Hendrik-Ido-Ambacht

Een kleine introductie:

Wij zijn sinds 1996 een bloeiende vereniging en spelen elke dinsdagavond in Cultureel Centrum Cascade. Onze schaakvereniging biedt een gevarieerd programma: Naast interne competitie in verschillende klassen wordt er een snelschaakcompetitie gehouden, organiseren wij diverse thema-avonden en spelen wij met meerdere teams in de externe competitie van de Rotterdamse Schaakbond.

Dat schaken plezier voor jong en oud is bewijzen onze leden wel: de leeftijd varieert van 20 tot bijna 90 jaar! Laat u overigens niet afschrikken als u geen grootmeester bent, spelers van alle niveaus zijn welkom en zullen hun plek snel vinden.

Na het schaken is er altijd de mogelijkheid tot een ontspannen drankje in de gezellige sfeer aan de bar van Cultureel Centrum Cascade.

Meer informatie

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking en natuurlijk een partijtje schaak. U kunt ons iedere dinsdagavond vanaf 19.45 uur vinden in de Victoria II zaal op de 2e verdieping van Cultureel Centrum Cascade, Hogekade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht.

U bent aan zet!